Azi puteam lenevi mai mult în pat

Era ziua aia în care nu mă trezeam la șase.

Aș, la șapte fără 10 minute (care se califică tot ca ora 6 dimineața) mă sună prietena/colega. O întreb morocănoasă cât e ora, crezând că iar am închis alarma și întârziasem la facultate, la semnat hârtii.

”În 20 de minute sunt la tine. Mergem să alergăm.”

Auleu!

Am pus cafeaua la făcut, am făcut repede un duș (nu suficient de repede cât să nu dea cafeaua în foc), am tras niște haine sport e mine și am fugit pe ușă.

Și apoi am stat 20 de minute în frig. Nu de alta, dar ea a estimat greșit timpul de ajuns până la mine.

Apoi, începe râsul-plânsul. Ea o voleibalistă de performanță, crescută prin munți… rezistență mare… Eu… eu mă târâiam prin urma ei. Nu pot să-i fac față.

———————————————————————————————————————————————————————–

V-am zis că sigur avea o problemă.

Se întâlnise cu fostul.

Fostul care i-a dat papucii motivând că e prea deșteaptă pentru el, dar de fapt era cu alta de 3 săptămâni (nu vă înselați iubita dacă stați la cămin și vreo amică de-a ei stă în același cămin, chiar dacă află la 2 luni de la despărțire, tot află), și care după jumătate de an s-a hotărât că de fapt pe ea o vrea și de atunci o mai sună la 2-3 săptămâni să-și spună oful.

Începuse tipul cu o altă placă acum… că cică a slăbit 20 de kg tot gândindu-se la ea. Ea se uitase cam ciudat la el, că e cam roș în obraz ca mai înainte, dar exista o explicație. Întâi s-a îngrășat până la 112 kg și apoi a slăbit 20 (probabil s-a îngrășat și gândindu-se la ea).

Dileme sentimentale… exact cât să nu le înțeleg eu.

——————————————————————————————————————————-

Și eram cu practica pedagogică; și i-am zis că eu nu mă duc cu ea la liceu.

Că mă bagă în belele.

Corupătoarea de minori.

După individul de mai sus, s-a cuplat cu unul mai mic decât ea… cu mult. Adică ea e ca mine în anul 3 de facultate și ăla nici n-a terminat liceul. Și era și minor când s-au cuplat.

Dar nu, m-a trimis cu ea prietenul meu cel mai bun, să am grijă să nu facă vreo prostie să dea iama în băieți de liceu.

Și mișto-uri, mișto-uri… și cât râdeam eu mă durea burta infernal.

———————————————————————————————————————————————

Parcă m-a călcat trenul. Mă doare fiecare bucațică din mine cât m-a alergat aia… și asta e azi!!! D-apoi mâine. Fratele meu când m-a văzut cum merg prin casă era să cadă de pe canapea de râs.

Recunosc, a fost mai tare decât faza în care îmi amorțise piciorul că stăteam pe el și când pășeam leșinam de râs. Că atunci râdeam singură.

———————————————————————————————————————————————-

Azi e onomastica bunicii și surorii mele… aș fi vrut să le văd… să le urez în față la mulți ani… să le ofer un cadou… greu cu distanta asta.

———————————————————————————————————————————————–

Azi am vorbit cu fetele din Franța… mi-am amintit cât de dor îmi e de ele… e ciudat să ne povestim aventurile și să nu le fi petrecut împreună.