Blogul pentru mine

Prima data am vazut intrebarea la Razvan pe blog si mi s-a parut interesanta. Ce inseamna blogul pentru mine ?Pai eu cand mi-am facut blog prima data si prima data,l-am avut pe blogspot,acolo aveam multe gadeturi cu stiri sau poze,etc. Imi placeau la prima vedere,le foloseam pe toate,puneam stiri de pe alte pagini fara surse,eram un blogger eu,cica.

Dupa am dat de platforma wordpress,mi-a placut asa ca pac am intrat si eu sa-mi fac blog.Dupa ce l-am facut am dat peste cateva bloguri pe wordpress,apoi am vazut ca la unele bloguri scrie jos “platforma wordpress”,dar pentru mine era ciudat,ca erau pe domeniu,si uite asa mi-a picat mie fisa,ca defapt exista un domeniu si un host care ruleaza pe wordpress.

Apoi am inceput sa citesc niste bloguri,si am vazut ca blogul defapt este altceva.Dupa multe incercari am reusit sa ma apropii si eu de blogosfera.Am inceput sa scriu articole personale,din viata mea,intamplari,ce-mi place si ce nu-mi place,lucruri pe care le intalnesti in viata,etc.Nu stiu cam asta zic eu ca este un blog,dupa cate am vazut eu. Am vazut o multime de bloguri sincer unele m-au impresionat,altele nu.Nu pot spune ca sunt perfect,dar prefer articole personale,nu poze sau videoclipuri sau mai stiu eu ce fel de fel de articole.