Copii fata de parinti

Cam totul se schimb pe masura ce noi crestem,ma refer la cei de varsta mea.Deasta ma gandeam si acum la parintii care trebuie sa suporte cam tot ce le facem noi.Suporta mai ales prostiile pe care le facem cateodata sau chiar si rautatile care le facem lor. Noi pe masura ce crestem ne schimbam din ce in ce mai mult.Parca ne credem deja adolescenti,si nu inca copii,cu toate ca nici macar nu suntem majori.

Ei trebuie sa ne suporte noua toate mofturile si toate placerile noastre,ca vrem aia si aia si-o mai vrem si paia. Vedem la cineva ca si-a luat ceva nou,si ne tenteaza parca am vrea si noi. Scot din buzunar bani multi pentru ca noi sa ne simtim bine si pentru ca noi sa fim fericiti. Din pacate,cam multi bani se duc pe tigari si pe fumat.De aici deducem ca,banii primiti de la parinti,bani munciti,ajung sa fie aruncati pe cele mai importante lucruri din viata unor tineri,bautura si tigarile.

Din pacate,parintii muncesc pentru ca noi sa nu ducem lipsa de nimic,dar defapt unii nu sunt constienti de faptul ca pentru banii aia nu au muncit deloc.Mi-am dat seama ca nu are rost sa fac unul din lucrurile astea,cu toate ca am fumat putin timp,pana m-am dezmeticit.E grav..copii de varste foarte mici fumeaza si nu este bine deloc.Ma intreb oare,cum de suporta atatea lucruri si cam cat timp vor mai suporta ?Treziti-va oameni buni..e foarte rau sa ai o varsta frageda si parintii sa nu poata sa se mandreasca cu copilul lor,atunci cand vor fi majori ce sa mai zic de perioada aceea ?