Cu și despre citrice

Probabil toți cei care primesc mail când comentez eu ceva pe blogurile lor observă o adresă ciudată de mail la mine… una cu citrice…

Ei bine, în caz că nu știați, ea a apărut la începutul lui ianuarie 2018, când trei fete care stăteau acasă seara fără ocupație, bând ciocolată caldă, s-au gândit să facă un blog.

Din pură inspirație s-a născut personajul Clementina Georgescu, care din toate cele trei perspective a fost supus aventurii: cea veșnic îndrăgostită, cea veșnic cârcotașă și acidă, cea timidă și încurcată. Trei personalități care formau un personaj complex… și totuși pentru mulți era greu de crezut că scriau trei persoane, nu una; și chiar că aventurile Clementinei erau adevărate.

Vreme de un an și ceva am scris puțin, dar consecvent. A fost o chestie de amuzament, care a rămas doar pentru amintirea noastra ceea ce a fost cu adevărat… câteva luni în care viața era trăită în 3, la puterea a 3-a, și totuși într-o unitate. Ne-a unit și poate ne-a reamintit să râdem și să privim viața cu optimism chiar dacă existau neînțelegeri și orice rău ni s-ar fi întâmplat. Pentru că mai mult decât orice, Clementina era ceva din noi… 3 pagini care pot fi văzute aici. Puteam să mai umplu și alte pagini, cu alte persoane… cu alte personaje… dar…

Dar trio-ul nu mai era același dacă nu împărțea același acoperiș. Clementina se tot transformase, avea alte persoane în spate, așa că a avut nevoie de alte 3 pagini. S-a mutat pe wordpress, dar s-a metamorfozat atât de tare încât a luat altă formă… o formă care a avut nevoie de mai multe pagini… dar care a rămas pe același mail.

Clementina nu avea nevoie doar să îți păstreze optimismul… avea nevoie și să viseze… și a visat… a visat și a scris până s-a transformat în DianaEmma.

Un mail cu citrice.

Un personaj.