Dacă și cu parcă se plimbau într-o barcă

Nu, nu am urmărit Flash Forward. Am văzut doar niște trailere.

Dar era o fază.

Mă rog, pentru cine nu știe, e un serial în care toți locuitorii planetei adorm la un moment dat și văd secvențe din viitor.

Printre care și o tipă care se vede în viitor alături de alt bărbat.

Și totuși îl iubește foarte mult pe cel cu care e în prezent. Nu știe dacă el s-a despărțit de ea sau ea de el, dacă nu cumva el a murit; nu știe cine și cât a greșit, dacă l-a pierdut sau pur și simplu nu l-a mai vrut. Nu știe dacă îl regretă sau e fericită alături de cel din viitor. Tot ceea ce știe e că în prezent ar vrea ca relația să dureze o viață.

Voi ce ați face dacă ați ști că peste 5 sau 10 ani, 2 sau 3 nu ați mai fi împreună cu persoana pe care azi o iubiți la nebunie și fără de care nu vă imaginați existența, alături de care vreți să îmbătrâniți?

Nu spuneți că ați lăsa totul să decurgă normal; nu va decurge normal, faptul că voi știți că se va termina vă va influența cu siguranță în multe feluri.

Ați încerca mai mult să luptați pentru relație sau ați lăsa cu mai multă ușurință să se ducă totul pe râpă la prima greutate?

Ați fi mai precauți să nu comiteți greșeli sau mai paranoici că persoana iubită le va comite?

Ați sta cu sufletul la gură în așteptarea fatidicei vești că a pățit ceva sau ați căuta persoana din viitor cu ochii avizi prin mulțime?

Ați rupe relația atunci sau ați prelungi-o cât puteți?