Dap, recunosc, am o problemă

Primul pas atunci când ai o problemă, este să recunoşti că ai o problemă, restul lucrurilor vin de la sine, şi aşa zisa problemă se v-a rezolva de la sine… oare ? :)) Recunosc că am o problemă cu temele wordpress, şi pentru asta încă nu am găsit o rezolvare. Oricum aş dao găsesc o temă ce îmi place, mi se pare drăguţă, o editez, apoi îmi dau seama că arată oribil. Şi tot aşa procesul se repetă până constat că am testat vreo câteva zeci de teme şi niciuna nu e pe placul meu.

Ei bine o altă problemă de a mea este cea cu domeniile web. Mă trezesc că îmi vine vreo idee de vreun website, cumpăr domeniul aferent, lucrez la site, apoi după ceva vreme îmi dau seama că nu am suficient timp pentru a mă ocupa de el şi rămâne aşa. Tocmai ce am cumpărat Auto-Rides.com, pe care aş vrea să fac un site în engleză pe nişa auto. Mai aveam unul dar nu era în engleză. Pe ăsta aş vrea să fac mai multe chestii, printre care câteva subdomenii pe care să pun un script de wallpapers, un script pe care să pun clipuri cu accidente de pe net, şi încă mă mai gândesc.

Dacă cineva doreşte să se bage în proiect este binevenit. Deasemenea acelaşi lucru vă pot oferi şi pentru ginake.net totulmisto.com sau autostaff.info pentru care accept orice fel de parteneriat dacă vă interesează. Fie sub formă de link/banner exchange, fie vă pot face cont pe oricare din site-uri pentru postarea de conţinut dacă doriţi să vă băgaţi şi voi în treabă. Orice fel de câştig material din publicitatea de pe site-uri vă revine.

Pe lângă asta, dacă aveţi un proiect web şi aveţi nevoie de un om în plus, vă stau la dispoziţie. Accept orice fel de parteneriat, atâta timp cât proiectul este unul serios.