Fiu de miliardar

Ca doar este plina lumea de astfel de baieti si fete.Odata ce implinesc varsta de optispe ani,deja viata lor se schimba radical.Primul lucrur pe care il primesc de la parinti este o masina,clar.Dupa asta urmeaza o perioada in care se da putin mare prin oras cu ea,sa vada lumea ca a facut baiatul lui cutare,mare sef prin oras,optispe ani.Apoi deja incepe sa-si traiasca viata la maxim.

Dupa ce se vad cu sacii in caruta sunt foarte bucurosi si nu prea mai asculta ei de parinti,ca acum au optispe ani si deja sunt maturi,stiu ei ce fac.Urmeaza o serie de cateva gagicute agatate cu masinuta ca asta e cel mai important lucru.Bineinteles mai au putin si termina si ei liceul.

Nu stiu ce vor sa se faca cand vor fi mari,ca sunt plini de bani deja.Si dupa terminarea liceului,nu cred ca mai intra la facultate sau poate se inscriu si se duc putin,iar apoi,plateste tati.Dupa toate cele intamplate mai sus,stam acasa,prin baruri si prin cluburi,pe banii parintilor bineinteles,iar el nu are servici.

Greseala pe care o fac ei,de cand ies din liceu este urmatoarea,ca ei se gandesc ca parintii sunt milionari,si ii intretin.Si mai tarziu vad eu ce fac,deschid o afacere mai profitoare sau preiau actiunile parintilor si ma descurc eu. Dar ei nu se gandesc daca mai tarziu sunt capabili sa sa conduca o astfel de afacere si daca se pricep cu adevarat la ce facea tata cand era mai tanar.Si uite asa,din milionar,ajunge sa plece in strainatate,departe de casa.