Generalitati….

In ultimile 6-8 luni am incetat a mai scrie decent pe blog. Motivul ? plictiseala enorma si stress. Intorsatura care am avut-o aseara, adica decizia de a ma reintoarce in acest mic spatiu cibernetic, a fost facuta de ceva necunoscut. Ideea este ca am ajuns acasa si pur si simplu mi-a venit, la inceput am crezut ca am iar o izbucnire de ganduri (asa cum aveam pe vremuri), insa nu a fost asa.

Voi incepe a-mi turna ideile si amintirile once again si sper sa va placa. Astazi ce fac… ? hmm, de cand cu noua mea jucarie am decis sa imi i-au in mare parte cursurile pe ea. Da stiu ca sunt singurul dintr-o clasa de 30 de insi cu laptopul pe banca si i-au parte la glume proaste si critici, insa chiar nu imi pasa. Sunt acum la ora de informatica, unde practic il pot folosi in mod “legal” si imi i-au notitele unei lectii tampite, ca sa pot zice asa. Mai am inca 5 ore, dintre care inca una de informatica, unde sper sa prind putin internet ca sa fac public acest post (bineinteles ca daca il cititi inseamna ca am reusit).

Am un program foarte incarcat, defapt de 2 luni incoace programul meu pe zi, sau… sa spun daily, a inceput sa se umple si s a se umple cat mai mult. Dupa ce scap de la liceu trebuie sa ma duc la munca, sa fac rost de niste documente si a gasesc personae care sunt gata sa plateasca cel putin 1 milion jumatate pe un produs zepter in schimbul unei cine copioase la restaurantul Zorile.

Desigur, voi fiu si eu acolo mancand moca (ce nu face omul pentru putina mocangie, mai ales in Romania ?). Bun….. ce fac dupaia, ma duc acasa… (ce vorbesti, de condus cine mai conduce ?!).. ah da, am ore de condus. Da m-am apucat de condus, sunt la a 7 sedinta si sper sa termin cat mai repede, traficul din postura troleelor deja ma dezgusta si nu mai suport sa vad aceleas fete libidinoase in fiecare zi.

Instructorul meu e genial, cel mai calm si de treaba om pe care l-am intalnit. Intradevar, functia lui de instructor auto chiar I se potriveste. Bun…. 2 ore de condus intens, apoi ? acasa ?! nu…. Hai cu meditatiile la matematica.

Da, am inceput iar meditatiile, iar ma simt ca in clasa a 8-a, iar ma duc o data pe saptamana la 2 ore (probabil ca va asteptati la o critica sau ceva) pe care… intradevar le ador. Vai.. cum sa spun eu ca ador matematica, dupa atatea injuraturi la adresa profesorului de clasa. Simplu, profesorul te face sa ii urasti sau sa ii iubesti materia.

Profesorul la care fac mediatii, ca si instructorul auto, este un om genial bine pus la punct. Intradevar in ultimii 3 ani de zile nu am mai intalnit un om care poate sa imi spuna si a ma faca sa inteleg niste lucruri foarte grele, atat de simplu. Bun… deci 2 ore de matematica, apoi ?! acasa ?! OUI… insfarsit ajung si eu acasa pe la ora 8.30-9 seara. Ma voi relaxa si voi incerca sa uit de greutati macar pentru 2 ore.