O legislatie de…

O zi frumoasa… eram si eu la volan, conduceam lejer a 10 sedinta de condus. M-am descurcat bine cele 100 de minute. Am schimbat vitezele corespunzator, masina nu se misca fara sa semnalizez, o ard cu 45-50 prin oras, e bine. In drum spre casa, eram la intersectia de la casa de cultura. Un imbecil cu o Solentza sau cum se numeste, se baga in fata mea. Ok, calm, am zis sa nu zic nimic. Verdele apare, eu pregatesc ambreajul, cand vad ca tampitul aluneca spre mine.

Si aluneca… si aluneca… pana cand.. POC. Asa am pierdut verdele. Instructorul iese repede sa vada ce DAMEGE ne-a dat, se duce apo si se ciondaneste cu incepatorul ala (asta nu am precizat). Se intoarce inapoi in masina si imi spune : “Dar stii ca e vina ta ?! .. Nu ne-am luat distanta corespunzatoare (DAR AVEAM 5 metrii !!!) Nu conteaza””. Deci nu conteaza ce distanta ai intre tine si cel din fata, daca te loveste, ii platesti tot ce iti cere. Asa spune legea/legislatia.

Deci, care vine cu mine dupa ce iau carnetul… si intram cu spatele in cei din spate ?! Hai ca nu mai am bani de buzuar si am si o rabla care vreau sa o dau la fier vechi, imaginati-va cati bani o sa scoatem din afacerea asta. Legea e de partea noastra !