Oare m-am laudat ?

Sincer m-am saturat de lumea asta.Daca esti putin diferit de cei din jur gata te iau in ras sau isi bat joc de tine.Nu mai suport toate prostiile pe care le aud in fiecare zi.Vreau sa-mi iau un telefon,deja am dat comanda si am vorbit si eu cu doi,trei prieteni mai apropiati despre asta.

E si ei poate cine stie,au mai spus colegilor mei si uite asa s-a dus vorba.Vreau sa zic ca acum stiu toti si deja ma iau peste picior,ca vai Doamne,isi ia telefon si se da mare si se lauda.Deci eu daca vroiam sa ma laud o faceam ca nu imi era asa greu,dar ce castigam ?

Pur si simplu am prieteni cu care ma inteleg foarte bine si ne spunem ori ce facem.Dar una e sa vorbesi cu un prieten bun,despre viata ta personala si ceea ce ai de gand sa faci in continuare,ca probabil si voi va sfatuiti cu anumiti prieteni,si una e sa te lauzi la toata lumea ca da,uite imi cumpar aia,aia si fac aia. Eu cred ca aici intervine putin invidia si ii roade foarte tare.Daca eu personal nu am zis la lume ca-mi cumpar,pentru ce te bagi frate sa comentezi aiurea si sa ma iei peste picior ? Nu mai persoane deastea gasesti,e plina lumea cu dinastia.