Perversiunea nu are limite !

Intr`o dimineata ploioasa de sambata, ma scol pe la 9, imi beau cafeaua, infulec 2 triunghe (triunghiuri) of pizze, si pregatit o tai spre sala. Odata ajuns acolo, sala era aproape goala cu exceptia a 2 antrenori, 1 tipa super buna (trebuie sa precizez ca avea camel toe XD ) si o babuta. Ma duc eu in vestiar, ma schimb, ma spal un pic pe fata pe corp sa fiu incalzit si apoi sar pe aparate.

La un moment dat tipa, se urca pe un aparat de gambe si coapse building. Trebuie sa precizez faptul ca atunci cand se cracana, eu si cei 2 antrenori eram cei mai fericiti, numai ca ei nu prea s`au abtinut si avand pantaloni mulati si scurti, there we go ze BONNER. Uitandu`ma la ei si zarind acele 2 chestiute apasand spre exterior, m`a bufnit un ras isteric (eu aveam de fas, nu se vedea).

Babuta , speriindu`se de mine, ma intreaba mirata : *Dar de ce razi in halul asta ?*, Executorul : *stimata doamna, rad de cei 2 antrenori*. Babuta nestiind la ce ma refer se uita mai detaliat la ei, si dintr`o data o cuprinde un zambet PERVERS rau de tot, se intoarce spre mine si`mi spune : *dar de ce razi, este o fire normala, tu nu ai in momentul asta ?* (se adauga o noanta de perversiune in vocea ei, si un sunet catifelat in *tu nu ai in momentul asta*). Executoru : *m`a scuzati dar trebuie sa plec* ( fucking perv granny). Ajuns acasa, m`am culcat. THE END !