Poate un regret..

Fiecaruia dintre voi cred ca ii seamana unui membru din familie, cu unu mai mult cu altul mai putin. De obicei cu cea care ne-a dat viata semanam mai mult, asa se intampla si in cazul meu.Sunt mai timid, mai singuratic si nu prea imi place sa fie atat de multa lume langa mine, ca asa e mama, sincer tare mul mi-as dori sa seman din toate punctele de vedere cu tata, dar trecem peste.

Inca de cand eram mic, parintii ma intrebau daca nu vreau sa fac si eu un sport ceva sa sau ce imi place cel mai mult sa fac, dar eu nu vroiam altceva decat fotbal insa am fost de cateva ori la o echipa din oras, numai ca nu ma tineam. Sincer acum regret ca nu am intrat si eu la un curs de ceva.

Stau si ma uit la televizor si vad diversi copii care la varsta mea sunt la televizor pentru diverse activitati.Era frumos sa fiu diferit de ceilalti si prin aceeiasi metoda scapam de plictiseala de zi cu zi. Altceva nu fac ,scoala, acasa, oras si prietena.E ciudat..voi sunteti implicati intr-o activitate ceva, sau faceti ceva anume mai deosebit ?