Probleme uzuale

Ca oricare, am anumite fixuri, păsărici pe creier, sau cum vreţi să le ziceţi. Printre altele, cel mai mişto este când vorbeşti cu cineva o vorbă, stabileşti aşa şi pe dincolo şi se duce dracu’ tot planul şi se întoarce la 180 de grade. Omu’ e sucit, e nehotărât şi te afectează şi pe tine, normal. Nu suport genul ăsta de oameni.

O alta prostie, mi se pare cocalarismul din România, care 90% din populaţie îl are în sânge. Treaba merge pe sistemul următor: îmi i-au super bemveu, dar nu am bani de benzină :)) . Îmi cumpăr super telefon de fiţă dar nu am credit să sun, aşa că dau beep. Cuaie, ia-ţi dracu’ o chestie mai ieftină, fie că e maşină, fie că e telefon sau altceva şi îţi ajung bani să şi întreţii prostia de vrei să ţi-o iei. NU ! La noi nu merge aşa, că după aia cu ce se mai dă şmecher cocalarul în club, dacă îşi ia mai ieftin.

O altă specie înrudită foarte bine cu cocalarul este ţăranul de oraş. Ăsta e ăla de te claxonează pe trecerea de pietoni să treci strada mai repede, că el are business-uri, are afaceri, astea… Nu stă el după orice muritor de rând. Ăsta e ăla de îşi dă cu parfum/spray când iese la agăţat dar nu se spală.

Iar cele mai mişto sunt botoas(x)ele (de la botox) alea de pe fb, de îşi pun ele “pozulici” cu ele în faţa oglinzii, în cap, în cur, în te miri ce poziţii de nu îţi vine idee să îţi faci poze, nici dacă te gândeşti 1 secol. Alea de îşi lasă comment-uri una alteia şi sunt “mumoase”… Le-aş împuşca pe toate.

…proastă generaţie