Salutul la bărbaţi

Aţi observat că la 100 de bărbaţi sunt 100 de moduri diferite de a da salut ? Sunt unii care îţi strâng mâna decât aşa în glumă, parcă nu vor să te rănească sau ceva . Şi intind mâna aşa uşor, parcă nu ar da noroc cu tine… parcă ar trebui să le-o săruţi ca la femei, în timp ce alţii au un salut ferm şi hotărât de zici că ţi-ai prins mâna în menghină. Au o “lăboaşcă” de palmă cât o lopată, şi în momentul în care dai noroc cu ei rămâi fără 3 degete .

Salutul la bărbaţi e un semn de respect şi consideraţiune, iar de multe ori atunci când ajungi într-un cerc de prieteni unde sunt mai mulţi bărbaţi (într-un local să spunem), e o regulă nescrisă să dai salut cu toţi. Lucru oarecum incomod, dacă stai sa te gândeşti pentru că pot fi şi 5-6 la masă, şi atunci e aiurea să stai să dai noroc cu toţi.

Ai putea să îi saluţi pe toţi cu un gest din mână, dar atunci unii maniaci te vor considera bulangiu. Aşa că oricum ai da-o bine tot nu cade . Însă cel mai penibil moment e atunci când vrei să dai salut cu cineva şi el “fluieră după lilieci” şi numai atent la tine nu e. Vouă vi s-a întâmplat ? Care gen de salut îl folosiţi ? Cel strong sau cel de fetiţă ?

PS. Mai există varianta de mijloc, adică nici foarte tare, nici foarte încet, dar pe aia nu aveţi voie să o alegeţi