Samsung revine cu un telefon numit Galaxy XCover 5

Samsung Galaxy XCover 5 are o certificare standard militară, o absorbție îmbunătățită a șocurilor și rezistență la apă și praf cu valoare IP68, ceea ce înseamnă că poate fi scufundat în apă timp de 30 de minute.

Dispozitivul este echipat cu procesor Exynos850, 4 GB RAM și până la 64 GB stocare internă.

De asemenea, are o baterie de 3.000 mAh care acceptă încărcarea rapidă prin pinii USB și POGO.

XCover 5 are o cameră de 16 megapixeli pe spate și o cameră frontala de 5 megapixeli.

Directorul B2B Samsung UK și Irlanda, Joe Walsh, a declarat: „Într-o lume digitală, rolul lucrătorului de primă linie devine în mod constant mai dificil. Pentru acest dispozitiv puteti folosi cu incredere unlock guru si va veti bucura de un telefon compatibil cu orice sim card.

„Se așteaptă ca acestea să fie mai productive în cele mai extreme medii de lucru. La Samsung, ne ascultăm întotdeauna clienții și ne folosim expertiza pentru a dezvolta dispozitive robuste de încredere, care răspund provocărilor lor cheie, fiind ușor de utilizat și greu de rupt.

„Galaxy XCover 5 este cel mai compact dispozitiv robust de până acum, construit pentru a spori productivitatea zilnică și colaborarea pentru lucrătorii de pe teren în toate condițiile – de la căldură extremă până la ploaie – și le permite să facă treaba.”

Samsung XCover 5 va fi pus în vânzare începând cu 12 martie 2021.