Somnul… un peste amagitor

Ma trezesc si eu in dimineata asta, pe la 7 jumatate, ma chinui 10 minute sa imi ridic ploapele apoi ma imbrac si plec la liceu. In drum, am adormit in troleu. In cele 20 minute de traseu, ce am putut visa si eu ? un peste basinos cu mustati lungi (asta suna a ironie deja…) care inota in jurul meu (nu ma aflam in apa, asta e si mai ciudat) cu un ranjet pe fata de parca vai doamne imi facea in ciuda. Si se invartea el in jurul meu, pana cand un fost coleg mi-a facut un wet willy si totul a disparut. In caz ca nu stiti ce inseamna wet willy, este vorba despre un deget plin cu saliva vascoasa si scarboasa mazgaiata, venita din gura unui porc si nu om, care ajunge in urechea nevinovata unuia care doarme cu zambetul pe buze.

Cobor insfarsit din troleu, ma grabesc spre liceu pentru a deja intarziasem si ajung in clasa. Ma duc lejer in ultima banca unde scaunul meu comod cu 2 bari laterale rupte si cu spatarul gaurit, ma astepta. Ca de obicei, somnul ma loveste in cele mai neoportune locuri. Asadar, executorel pune capul pe banca murdara si mazgalita cu cel putin 3 p*** si se culca cu chiu cu vai.

Ce am inceput sa visez iar ? (pana cand mi-a fost tras scaunul si am cazut pe spate). Da a-ti ghicit, pestele mustacios (am spus cat de mult urasc pestii ? si mancururile din peste ?). Dupa ce m-am trezit, am inceput sa ma gandesc, cum e posibil sa am acelas vis de 2 ori la rand la o diferenta de doar … 30-60 minute. Parca eram intr-un film cu prosti, tot ce imi mai lipsea e sa visez cum peste mai vorbea si imi mai dadea si o coada peste fata.

Orele continua, iar eu cu o somnolenta acuta si cu nervi ca nu imi pot duce somnul la capat. Dupa ce am scapat, aceeasi poveste : am adormit in troleu ! Si ce credeti ca am visat ? (Pestele ?!) .. NU, insa… ceva ciudat, eram la pescuit. I mean what the hell ?! visez un Somn de 2 ori, imi este toata ziua somn, apoi visez ca sunt la pescuit ?! Evident ca nu inventez asta.

In fine, ma trezesc la timp, cobor si intru in casa, cu GANDUL ca ma pun in pat si dorm. Alerg ca un retardat cu ochii pe jumatate inchisi, facand sunete aiurite din gura de fericire, astept liftul cu nerabdare, descui usa SIII ma arunc in pat. Televizorul era deschis, pus pe AV, am confundat butonul de stingere, insa stiam ca il lasasem pe discovery. Imediat incerc sa il sting si confund din nou butonul. Ce era la televizor : Mancaruri traditionale Japoneze, iar pe masa bucatarului era intins …. un somn. Apai da-on mama ei dar, ACUM NU-MI MAI ESTE SOMN.