Standby

Nu sunt nici în vacanță și nici nu fac pauză.

Am niște chestii de rezolvat și nu sunt de câteva zile în București și nici nu știu când mă întorc.

O să scriu mai rar și o să citesc mai rar. Data limită de intrare a lucrurilor în normal e undeva la sfârșitul lui septembrie.

Am net (știam eu că modemul ăla va fi bun vreodată la ceva), dar nu știu dacă o să am timp. În plus cheful o să îmi cam lipsească; am de rezolvat probleme personale și familiare care de fapt prin simplul fapt că am plecat s-au rezolvat pe jumătate.

Articole o să apară; cel puțin cele programate din cauza că sunt legate de niște date „aniversare”.

În unele zile o să fiu cu obișnuita prezență… în altele… mă rog, dacă nu o să auziți de mine vreo săptămână, să nu vă puneți întrebări prea mari.

De moderarea comentariilor se va ocupa altcineva (sper), deci vor apărea destul de repede unde ca fi cazul… răspunsuri și lămuriri… nu știu, așteptați…

Deocamdată totul e ok, numai că îmi lipsește calculatorul meu de acasă… cu tot ce e în el important… dar i se mai face milă fratelui meu și mă lasă să intru remote când nu are treabă. N-aș vrea nici să lasa calculatorul deschis când pleacă de acasă, doar să intru eu… că sunt cam paranoică. 😆 Recunosc… mi-e lene să tot introduc date de login, când pe calculatorul de acasă nu trebuia… și mai e și bookmark-ul plin… de fapt în ăla o să fac curățenie… până îmi fac totul ca „acasă” o să tâmpesc… câte s-au adunat… 😀

Știu că aș putea lua o pauză, dar nu vreau. O jumătate de oră liberă tot am zilnic și mă mai relaxez citind și comentând.