Tu ce mesaj transimiţi prin blogul tău ?

Am citit pe mai multe bloguri treaba asta, şi eram şi eu ferm convins că articolele de pe blogul tău vorbesc despre ce fel de persoană eşti şi spune multe deasemenea şi despre “păsăricile” care le ai. Pe blogul ăsta veţi găsi toate prostiile din lume, dar nu veţi găsi garantat 2 lucruri:

  • articole copy-paste
  • pupincurisme la adresa vreunui blogger

Dacă mi-am exprimat în vreun articol admiraţia vis-a-vis de vreun blogger, am făcuto pentru că aşa am simţit şi pentru că îl admir pe respectivul, dar nicidecum pentru a obţine avantaje de orice fel sau mai ştiu eu ce motiv.

Pe de altă parte atunci când ai un blog, inevitabil transmiţi un mesaj cititorilor tăi. Lucrul ăsta îţi defineşte şi publicul ţintă. Vor intra mulţi pe blogul tău, dar vor rămâne cititori fideli numai cei care vor considera că articolele tale sunt reprezentative în orice fel pentru ei.

Nu sunt de părere că un blog poate educa un public, poate doar dacă blogger-ul respectiv are o notorietate mare, pentru că aşa cum am demonstrat pe blogul ăsta deja, lumea apreciază mai mult o femeie dezbrăcată decât vreo părere personală a blogger-ului vis-a-vis de un lucru.

Contează desemenea foarte mult şi contanţa din postările tale, pentru că atunci când scrii pe un blog x articole pe zi în fiecare zi nu este acelaşi lucru cu 1 articol la 2 zile (cazul meu). Atunci când ai o contanţă în articole lumea va intra mai des pentru că ştie că tu vei posta şi astăzi un articol pe blog, pentru că aşa faci mereu.

Mesajul pe care îl transmite blogul meu nu cred că este unul foarte “serios”, deoarece majoritate postărilor mele sunt de genul “caterincă”, predominant pe nişa jocuri. Asta nu înseamnă că articolele serioase lipsesc de pe blog, ci doar că mai multe sunt cele despre jocuri, blogging, internet decăt cele referitoare la realitate cotidiană. Tu ce mesaj transmiţi prin blogul tău ?