Visul oricarui om

Te-ai intrebat vreodata, care ar fi visul tau ?! Iar acum cand spun vis, nu ma refer la faptul ca ai visa ceva anume ce numai tu poti visa. NU. Ma refer la faptul ca fiecare om are niste goluri in viata pe care vrea sa la obtina, cateodata reusind, cateodata nereusind. Cel mai comun gol, parerea mea, cel mai important, este cel legat de combinatia dintre succes si placere. Nu cred ca este cineva pe lumea asta care nu si-ar dorii sa exceleze un liceu si sa ajunga, prin silinta (sau nesilinta) sa faca munca/jobul vietii lui in timp ce pentru el reprezinta o evolutie mare In planul lui de fericire.

Mai in sus am impartit oamenii in 2 categorii (subtil). Prima categorie reprezinta oamenii care muncesc din greu sa ajunga acolo unde vor, trec prin foc si sabie (cred ca asa se spune), iar in final obtin, sau poate nu obtin ceea ce isi doresc. A doua categorie reprezinta oamenii care, obtin aceste merite, dorinte pe baza nemuncii, pe baza manariilor, pe orice baza care include nemunca si inselaciunea.

Pentru prima categorie am un respect deosebit, de ce ? Multi zic ca trebuie sa ai noroc ca sa obtii ce vrei atunci cand muncesti din greu, insa nu este asa. Parerea mea este ca trebuie sa astepti momentul, scanteia care va da declansa focul si atunci cand apare s ail apuci cu dintii si sa nu ii dai drumul. Un astfel de om este Mitica/MiticA.Omul este foarte pasionat de “miticarire””.

A inceput prin participarea la cursuri , a dat tot din el, a fost recunoscut, iar acum a prins momentul. A semnat un contract, a plecat din tara si este fericit. Dupa mult timp de absenta, aseara am reusit sa mai vorbesc cu acest om si sa aflu ca isi duce la bun sfarsit visul (paote e prea devreme sa zic asta), iar aste desigur, pe un castig pe masura… destul de buna. Ce vrei mai mult de atat ? eu personal, sanatate, dar asta sunt eu, nu ma bagat in seama, ah si o masina buna, ca vine carnetul in cateva saptamani.

Mitica este o un exemplu demn de urmat. Eu il respect extrem de mult, mai ales ca este de varsta mea. Insa, voi continua sa spun ca Mitica este doar o persoana fictiva, insa construit pe baza unor personae reale.