Week-end in familie

Week-end-ul asta mi-a demonstrat ca oriunde ne-am petrece timpul, in orice casa, tot la fel e… Inclusiv discutiile din miez de noapte intre mine, mama si fratele meu… ar ramas aceleasi.

Cam greu a fost cu somnul. Sora mea da stringereala 18 (eventual pana in 21, asta daca a dormit la pranz) si se trezeste la 6-7. Iar daca ea are somnul adanc si mai poti face ceva dupa ce adoarme, ei bine, nimeni nu mai poate dormi cand ea se trezeste.

Pentru ea a fost cel mai ciudat ca mama, ca sa nu care o suta de bagaje atata drum, nu i-a luat prea multe jucarii (ma rog, avand in vedere ca are tone, dar efectiv tone… ~ mama avea o problema cu luatul tuturor animalelor posibile si imposibile ~ era putin suparata ca nu are de unde alege). Asa ca mi-a sechestrat puiul. Plus, a avut mare noroc ca fratii ei mai mari inca isi mai cumpara oua Kinder, deci aveam o punga plina de jucarele mici. Pe care le-am asamblat de mi s-a acrit. 😀 Pentru ca, vorba aia, cum au intrat ele doua pe usa, cum mi-au rascolit in toate sertarele si coltisoarele.

Am vizionat si DVD-ul de la serbarea de 8 Martie.

Am pus prin media player la TV sa ruleze non-stop Tom si Jerry.

Mama e mai abatuta ca nu gaseste aici cafea de care ii place ei. 🙂 ) In rest se bucura de o mini-vacanta, fara grijile obisnuite.

Am fost sambata dimineata la cumparaturi, ca la ocupatii de noi, cam era nevoie. Alex a fost cea mai cuminte fetita. Cand a vazut magazinul ala imens, plin de lucruri frumoase, nu a cerut nimic, nu a plans la raionul de jucarii sau de dulciuri. In schimb, daca mama i-a promis ou Kinder, pai cand le-a vazut, acolo a fugit si si-a ales unul. Are o clepsidra mica si tot drumul n-a lasat-o din mana.

Apropo, adora mersul cu metroul. Mereu cand plecam intreaba daca nu mergem cu metroul.

Cu scarile rulante e mai greu.

A fost in fiecare zi in parc ore bune. Sambata a fost cu “Iță si fetele” si duminica ne-a luat la rand pe mine si pe mama. Asa a reusit saracul copil in 2 zile sa se joace in toate parculetele din parcul Titan (si sunt destul de multe