Work brings satisfaction in the end…

Esti lenes ? Nu te ridici din pat pentru nici macar un pahar cu apa ? Iti suni parintii din camera alaturata sa vina sa iti puna urmatorul episod din Dr. House pentru ca strigatul depune prea mult efort ? ei bine… munca nu`i pentru tine, but, try it.

Da… asa este, astazi si ieri, am muncit la un proiect, aproape 14 ore, in continuu, de la 1 pm pana la 6 am next day. Am depus cred ca cel mai mare efort al vietii mele de pana acum, pentru un proiect ce avea sa imi ofere atat de putin. La inceput, cand m`am oferit, nu aveam nici cea mai mica idee ca 3 chestiute atat de mici imi vor fura atat de mult timp doar pentru sincronizare si efect, ce sa mai zic si de scenariu. Important este ca l`am terminat, totul a iesit exact cum ma asteptam sa iasa, iar cei pentru care l`am facut au reactionat exact cu ma asteptam sa reactioneze.

Ceea ce vreau eu sa subliniez este satisfactia aia, pe care ti`o formezi atunci cand acel cineva zambeste muncii tale si iti ofera si ce ti se cuvine. Este acel moment in care, te simti mandru, esti fericit, iar mai ales, daca esti genul de persoana ce se subestimeaza mereu, este o explozie euforica, ce te determina sa iti spui propriei tale constiinte ca insfarsit ai facut si tu ceva.