Bani din pariuri sportive

Se stie foarte bine ca salariile din Romania nu sunt tocmai de vis, motiv pentru care situatia actuala iti impune practic sa iti asiguri venituri suplimentare din activitati conexe. Fie ca vorbim despre asa zisele ciubucuri, realizate in timpul liber, despre ore in plus la servici sau despre pariuri, sumele nu sunt tocmai de neglijat.

Numarul celor care aleg din ‘raftul virtual’ varianta Unibet pariuri si jocuri se afla intr-o continua crestere; odata cu aparitia acestui fenomen, al pariurilor, microbistii incep sa testeze si acest teren pe alocuri minat. Folosesc acest termen, deoarece sunt foarte multi jucatori care joaca la ‘plezneala’ … Culeg informatii din zbor, pariaza pe echipele favorite sau pe cote nesemnificative, acele asa zise non-cote care conduc catre faliment cu o repeziciune de nedescris.

Astfel s-a ajuns la multe cazuri in care pariorii au fost nevoiti sa abandoneze inainte de termen corabia, finantele nefiind in cantitati suficiente in asa fel incat sa acopere toate pierderile.

Cele expuse mai sus ar fi motivele pentru care ar trebui sa parcurgeti anumiti pasi pana sa intrati in paine. Mai nou, pariatul a devenit un mod de viata, un hobby care iti poate furniza mai multe satisfactii decat ai visat vreodata, dar totodata si o capcana, un miraj daca doriti, catre castiguri (vs pierderi) mari intr-un timp foarte scurt.

Dupa ce ati parcurs abecedarul oricarui parior, apasati aici, inregistrati-va si incepeti sa analizati meciurile care va surad si care ar putea sa va rotunjeasca veniturile si asa ciuntite de catre un guvern iesit din comun de hraparet.

Lasă un răspuns