Caramica dată ca rest e mai ieftină dacă vrei s-o dai înapoi

Acum câteva zile când eram pe la facultate, ştiu toată lumea se miră că mai ajung şi eu prin acest loc sfânt, am mers la un magazin din zonă unde aveau un automat de cafea! Cafea buna, beau de prin anul I de acolo!

Îi dau vânzătoarei suma de 5lei pentru ca ea să îmi dea înapoi una bucata fisă pentru automat în valoare de 1,2lei+3,5lei+o caramică Sugus (pe care eu nu o cerusem)! În fine, nu am mai comentat! Următorul client era chiar un coleg de facultate, care dorea să îşi cumpere ţigări şi care avea în dotare 109lei, vânzătoarea i-a spus că nu are să îi dea rest! Dar poate se gândea să îi dea caramele Sugus de rest!

Colegul mi-a cerut să îi împrumut 1,3lei pentru a-şi lua ţigări până la urmă, iar eu, generos de mama focului i-am dat un leu+caramica Sugus!

Vânzătoare îi spune că îi mai trebuie 10bani, că doar caramica e 20 de bani şi că ea nu e obligată să primească caramica înapoi! Dar eu sunt obligat să iau un produs pe care nu-l doresc în loc de rest?

Toată povestioara asta s-a petrecut probabil într-un minut, timp în care eu nici nu îmi ridicasem caramica de lângă casa de marcat, deci nu am luat-o şi am băgat-o în gură şi apoi i-am dat-o să şi-o bage în nas!

Lasă un răspuns