De ce să scriu tot ce fac pe Facebook?

Nu m-am săturat să critic o tipă ce-şi arată păsărica pe Facebook, aşa că am mai scris un articol despre site-ul de socializare după care moare toată lumea.

V-aţi gândit vreo dată că site-ul ăsta lasă probabil nişte oameni fără un loc de muncă? Probabil că nu, eu însă da! Să vă dau doar un exemplu, paparazzi care nu mai dormeau zi şi noapte ca să stea la pândă şi să fotografieze câte o păsărică mondenă. Acum pur şi simplu nu mai avem nevoie de ei, pentru că tipii/tipele îşi fac singure poze în faţa unei oglinzi şi după o postează pe facebook. De acolo o poate lua oricine, fără nici o problemă.

V-aţi gândit vreo dată de unde ştie nu’ş ce prieten vechi ce aţi făcut în ultima vreme? De unde? De pe facebook! Pentru că zilnic trebuie să scrii tot că****l pe care îl faci. Sau poate că tu nu ai chef să scrii într-o zi, dar sigur vor scrie amicii tăi şi despre tine. Acelaşi lucru se întâmplă şi dacă ai cont pe Neogen, Netlog sau decedatul Hi5.

Însă cel mai enervant e când primeşti invitaţii la tot felul de jocuri pentru copii de doi ani, gen CityVille sau FarmVille. Foarte tare socializarea asta, eu îţi culeg căpşunile, tu îmi dai nişte cutii. Nu am înţeles niciodată jocurile astea. Te dezvolţi până când? Până îţi dai seama că ai pierdut sute de ore în faţa calculatorului.

Cu siguranţă că au şi părţi utile site-urile de socializare, dar despre asta am să scriu într-un alt articol.

Lasă un răspuns