Impresii despre Palas Iaşi

Acum câteva zile mi-am propus să nu ajung în Palas în prima săptămână pentru că va fi foarte aglomerat! Evident că din pricina femeilor care sunt în viaţa noastră, planurile ne sunt date de cele mai multe ori peste cap, aşa că am ajuns prin zonă chiar din prima zi.

Primul lucru pe care l-am vizitat a fost mall-ul! Nu m-a impresionat cu nimic, pentru că nu sunt înnebunit să merg la mall man! Bineînţeles că lumea s-a călcat în picioare să profite de diverse promoţii, care nu prea erau! Probabil că au sperat să găsească (din nou) o promoţie la tigăi, zic!

Un lucru e clar, Palas Mall e mai mare decât Iullius Mall şi probabil că îi va lua faţa cât de curând! Nu pot să îl compar în vreun fel cu Moldova Mall pentru că nu ştiu dacă cel de-al doilea nu s-a închis încă! Probabil că se va transforma în vreo clădire  cu birouri, părerea mea!

Grădina, deşi mai mică decât mă aşteptam arată OK! Cârcotaşul din mine a observat imediat lipsa coşurilor sau mai bine spus prezenţa lor în număr relativ mic! Parcă ar mai fi trebuit şi ceva bănci.

La Auchan, imbulzeală pentru nimic! Preţurile mai mari decât la Lidl sau Kaufland, sau cel puţin aşa am observat eu! Promoţii aproape inexistente! Portocalele crude şi pepenii obosiţi! Cântarele defecte după prima zi deja! Şi cam atât! Pardon pont doar la Durex! Probabil cel mai bun pret din oraş 7,4lei/set de 3buc!

Cafenelele erau aproape goale şi o aglomeraţie foarte mare la ieşirea din parcare! Restul cartierelor din Iaşi erau pustii aseară şi aproape sigur Copou şi Grădina Botanică vor fi goale în weekend, fiind un avantaj pentru cei care nu iubesc aglomeraţia!

Singurul lucru bun în deschiderea Palas cred că e numărul mare de locuri de muncă apărute!

Un lucru e clar, deschiderea Palas a fost gândită pentru a-l ajuta pe Nichita să mai smulgă nişte voturi şi să mai facă uitat dezastrul provocat de încercarea de a impresiona prin repararea mai multor străzi o dată!

Lasă un răspuns