Interviu dupa 6 luni

Nu am negat niciodată că lucrez la un copycenter care intre timp a devenit şi tipografie digitală, şi probabil că în viitorul apropiat va avea şi o editură! Deşi sunt încă student şi banii pe care îi câştig de la locul de muncă îmi sunt suficienţi, mai intru uneori şi citesc mail-urile celor de la eJobs şi Bestjobs pentru a vedea ce se mai cere pe piaţă sau pentru a mă amuza!

Într-o zi când mă plictiseam foarte tare am aplicat un CV pentru un job de operator la o firmă concurentă, mai exact la cei de la Stef, şi surpriză, probabil că au văzut că aveam vreo 3 ani de experienţă, şi m-au sunatm-au sunat după 6 luni să îmi spună că eu sunt omul pe care ei îl caută şi că vor să vin la un interviu.

Răspunsul meu a fost unul ironic. Acum stau şi mă gândesc dacă ei îşi cheamă candidaţii la interviu după jumătate de an cine pana mea e aşa de tâmpit să aştepte un loc de muncă atât timp!

Ai accepta să mergi la un interviu pentru un post la care ai aplicat acum 6 luni dacă ai şti sigur că nu ai fi plătit mai bine decât la actualul job?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *