Interviu dupa 6 luni

Nu am negat niciodată că lucrez la un copycenter care intre timp a devenit şi tipografie digitală, şi probabil că în viitorul apropiat va avea şi o editură! Deşi sunt încă student şi banii pe care îi câştig de la locul de muncă îmi sunt suficienţi, mai intru uneori şi citesc mail-urile celor de la eJobs şi Bestjobs pentru a vedea ce se mai cere pe piaţă sau pentru a mă amuza!

Într-o zi când mă plictiseam foarte tare am aplicat un CV pentru un job de operator la o firmă concurentă, mai exact la cei de la Stef, şi surpriză, probabil că au văzut că aveam vreo 3 ani de experienţă, şi m-au sunatm-au sunat după 6 luni să îmi spună că eu sunt omul pe care ei îl caută şi că vor să vin la un interviu.

Răspunsul meu a fost unul ironic. Acum stau şi mă gândesc dacă ei îşi cheamă candidaţii la interviu după jumătate de an cine pana mea e aşa de tâmpit să aştepte un loc de muncă atât timp!

Ai accepta să mergi la un interviu pentru un post la care ai aplicat acum 6 luni dacă ai şti sigur că nu ai fi plătit mai bine decât la actualul job?

Lasă un răspuns