Multumesc domn’ primar

Pentru că m-am mutat de curând în Podul Roş/Roşu, după 3 ani nu mi-am dat încă seama cum se spune corect, am avut bucuria de a vedea că am net gratuit din partea Primăriei condusă de domn’ primar Nichita şi aşa că am să renunţ la internetul “cu stick” de la Orange!

De ce am de gând să renunţ la internetul de la Orange? Pentru că merge prost, al dracului de prost, chiar dacă nu e moka, ci din contra încasează peste 10euro pe lună pentru el!

Nu mă aştept ca internetul wireless dăruit de Primărie prin parcurile din Iaşi să meargă mai bine pe viitor, dar se pare că merge binişor pentru ce îl folosesc eu, având în vedere că m-am lăsat demult de scos de pe DC++ sau torente tot felul de porcării!

Dar are două avantaje faţă de cel de la portocalii, merge un pic mai bine şi e moka, doar am mai spus că toţi alergăm după mocăciuni!

Deci, în concluzie, dacă ai nevoie de net ultimul loc de unde are trebui să îţi iei o leacă de www este Orange! Nici Vodafone nu e departe, deci nu vă lăsaţi păcăliţi nici de ei!

P.S.1. Dacă primesc vreun mail de la vreun PR de la Orange vă spun de pe acum că pot să se roage şi în genunchi şi nu mă mai întorc în reţeaua lor!

P.S.2. Lucrurile bune trebuie au nevoie de timp, am înţeles, dacă ai răbdare poţi vedea şi ceva bun facut de edilul de la Iaşi! Hai bă că l-am laudat prea mult!

P.S.3 Acum văd şi eu că nu degeaba Primăria are un link pe Cronicutza 😀

Lasă un răspuns