O idioată: Numai în România ţi se poate întâmpla aşa ceva!

Recunosc, şi probabil  am mai spus-o, că urăsc să nu fiu respectat de cineva pe care o/îl respect sau să dau de proşti care cred că doar ce fac ei e corect!

În urmă cu vreo săptămână, la centrul de multiplicări la care lucrez vine o clientă, care îi spune unui coleg că doreşte să i se multiplice un CD! Colegul acceptă, dar când să introducă CD-ul în unitate  observă că era un disk audio cu muzică! Îi explică calm doamnei/domnişoarei că nu e legal să îi multiplice acel disk şi  drept urmare o refuză politicos!

 

Clienta se enervează foarte tare şi îi spune unei alte persoane de sex feminin cu care venise: Numai la noi în România ţi se poate întâmpla aşa ceva!. Continuând să spună că ea a fost plecată afară, dar nu a văzut aşa ceva!

Păi, băi deşteapto, ai spus bine că nu ai văzut aşa ceva, pentru că în orice ţară civilizată muzica se mai şi cumpără, nu doar se fură de către idioţi ca tine! Probabil că dacă ar fi cumpărat acel CD în original ar fi scos din buzunar maxim 20lei, dar de ce să îl cumperi, când poţi să îl furi!

Lucrurile bune merită să fie cumpărate! Aşa cum un album cu muzică bună merită să fie cumpărat, un vin bun trebuie băut şi nu doar privit, un loc frumos merită văzut chiar dacă costă să ajungi acolo!

Dar ce poţi să îi explice unei deştepte despre astfel de lucruri, când ea visează doar la mâncare şi bibliotecă!

Şi încă nu e august, şi nu au venit românii din cizmă! Şă vezi atunci ce-i mai pupă în cur ăia pe italieni, de parcă România ar fi ultima ţară din lume!

Lasă un răspuns