Parul pubian.

Ca cica e cu par.

Nu o sa inteleg niciodata de ce avem par. Adica, in cap nu zic nu, ca na, iti schimba aspectul, ba arati ca Micky Rourke [cauta pe gugal], ba ca Scofield [p-asta nu-l mai cauta ca esti bou/vaca daca nu stii cine e. ce dracu, pana si maria (cu m mic) stie cine e. daca nu stii cine e maria, esti cu adevarat bou/vaca si chiar poti sa te spanzuri], te face mai dragut sau mai urat. na, depinde de trend.

Parul de pe picioare e si el ok, ca avea si scofield.

Daaaaaaaaaaar, parul de la subrat si parul pubian, de ce exista? De ce dracu ne chinuie? Parul la subrat nu trebuie sa existe. nu conteaza ca esti fata, baiat, tigan, UNGUR (forza STEAUA), emo sau chiar Scofield, tot nu trebuie sa ai. E urat, ba!

De cel pubian nu mai zic. Mi se pare cel mai dizgratios lucru la un om. Chiar daca nu il vezi [ca nu cred ca umbla cineva cu el la vedere] tot scarbos e. daca iti imaginezi inseamna ca ai o problema. ca mine asa. eu mereu cand ma intalnesc cu cineva, fie ca e fata, baiat, tigan, UNGUR (forza STEAUA), emo sau chiar Scofield, mereu ma gandesc daca are par jos la pasarica/putulica. si daca prin concentrarea mea ajung la concluzia ca are, ma gandesc cat si in ce forme il are, cret, drept, carliontat [nu stiu sigur daca
cret e sinonim cu carliontat] sau alte freze d-astea shuk@re.

Parul pubian ar trebui interzis. nici macar n-ar trebui sa existe. Eu zic sa ne lasam toti parul lung acolo jos pentru ca vara sa cada picatura de transpiratie de pe firul impletit asa, direct pe pantalon.

Lasă un răspuns