Pizza House o pizzerie în care îţi recomand să nu ajungi

Zilele trecute m-am întâlnit cu un fost coleg de cămin cu care am stat câteva ore şi-am purtat nişte discuţii.

Pentru că era foarte aproape locul unde stau în prezent, am decis să mergem la Pizza House, o pizzerie căreia nu i-am mai călcat pragul, dar de la care mai făcuse comandă pentru acasă.

Ajunşi acolo, am putut observa foarte multă mizerie pe jos, şi mă refer la un praf de ciment sau ceva asemănător, aşa că am preferat împreună cu amicul meu să stăm pe terasă. Deşi aveau în meniu o listă de peste 10 sortimente de bere, fizic nu aveau decât două, şi alea doar parţial reci.

La sortimentele de pizza, la fel, peste 10 sortimente, dar când am vrut să dăm comanda doar două se puteau prepara. Acum stau şi mă gândesc la ce pana mea mai aducea ospătăriţa la fiecare client nou care venea, pe lângă meniu şi un pliant cu sortimentele de pizza, bere, etc, când ei nu puteau face decât două din ele.

În fine, am comandat pizza recomandată de ospătăriţă, că doar îmi era şi greu tare să aleg una din cele două.

După ce am mâncat şi am baut o bere, am fost nevoit să merg la baie. Şi aici SURPRIZĂ, nu curgea apă nici la toaletă, nici la chiuvetă. Oare cu ce au făcut pizza?. probabil apă plată cu lămâie.

După ce am ieşit de la toaletă, mi-am băgat piciorul pizzeria lor, am achitat nota şi am plecat. Eu nu mai vreau să mai aud de pizzeria asta aşa că vă recomand să nu mergeţi nici voi dacă nu doriţi să aveţi tot felul de surprize neplăcute.

UPDATE: Poate că ăsta e motivul pentru care nu avea apă! Aşa patron, aşa pizzerie!

Lasă un răspuns