Produse obligatorii pentru bebeluşul tău

Atunci când încep pregătirile pentru venirea unui copil în viaţa fiecăruia, începe şi nebunia căutării diferitelor lucruri strict necesare. Gama de patuturi pentru copii este una foarte mare: din pânză pe cadru metalic, din lemn, transformabil până la vârsta de 10-12 ani, cu sertare, fără sertare, iar lista poate continua până la nesfârşit. Bineînţeles, fiecare îşi alege patuţul pentru copil în funcţie de buget, ori marimile lui.

Înainte de a cumpăra patuţul este bine să luaţi în calcul unele lucruri:

Materialul din care este făcut: pânză pe cadru metalic sau din lemn. Patuţul din lemn este mult mai durabil şi poate fi refolosit pentru un al doilea copil sau oferit şi altor prieteni. Cel din cadrul metalic cu pânză este foarte bun deoarece bebeluşul nu se loveste şi se agaţă mult mai bine de cadru pentru a se ridica în picioare;
Marimea patuţului. De obicei toate au marimea standard, iar dacă aveţi nevoie de unul mai mic sau mai mare, puteţi vorbi cu producătorul pentru a vă face unul în funcţie de necesităţile dumneavoastră;

Transformabil sau nu: în acest caz ţinem cont şi de bănuţii ce îi vom da pentru un patuţ transformabil, dar în timp veţi face economie, deoarece majoritatea patuţurilor transformabile pot fi folosite chiar şi în timpul şcolii, având şi birou, dulapuri ce pot fi folosite drept sertare pentru cărţi şi caiete.

Un alt lucru foarte important este achiziţionarea unui scaun auto pentru copii. Oriunde am merge avem nevoie de el, deoarece siguranţa şi comfortabilitatea copilului este un lucrul primordial pentru părinţi.

Iar atunci când bebeluşul nu merge cu maşina merge în carucior. Gama de carucioare pentru copii este una foarte mare, iar un lucrul important în alegerea caruciorului este calitatea!.

Lasă un răspuns