Puştoaica, dragostea şi beepurile

O puştoaică care tocmai a intrat pa băncile unui liceu (sau va intra peste vreo lună), cică s-a îndrăgostit de mine 😀 !

Deşi nu arată deloc rău, i-am spus că nu pot accept să-i fiu alături 😀 pentru că diferenţa de vârstă este mărişoară, şi mai ales diferenţa de mentalitate este cum este. Un alt motiv ar fi că nu duc lipsă de fete, deci nu m-aş arunca aşa departe.

Fata mi-a spus chiar că nu e chiar aşa cuminte precum cred referindu-se la viaţa sexuală! Oare ce ştie o puştoaică de 15 ani despre sex? Oare ştie că dacă face sex de la vârsta asta poate a să rămână marcată pe viaţă?

Deci nici asta nu m-a atras, pentru că nu vreau să distrug adolescenţa unei fete! Până la urmă mi-a spus că a înţeles cum stă treabă şi că ar vrea dacă se poate să rămânem măcar amici 😛 , dar să îi dau măcar numărul meu de telefon! Nu i l-am dat pentru că ştiam cum v-a reacţiona, stresându-mă toată ziua cu beepuri si smsuri!

Şi totuşi se pare că a făcut rost de el şi aşa cum i-am imaginat a început beepuiala şi smseala!at WITS ‘end Iar pe mine beepurile nu mă încântă deloc, mi se pare nişte gesturi exclusiv pentru cocalari şi piţipoance! Dacă cineva are nevoie de mine nu trebuie să-mi dea beep, că n-am să-l sun, să mă sune!

În concluzie, beepurile sunt încă un motiv în plus ca să nu te prinzi în vraja unei puştoaice de liceu! Acum ce să mai spun de aia care îmi lăsa scrisori!

Lasă un răspuns