Seria horror Saw revine cu ” Jigsaw “

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010
Franciza horror „Saw” se întoarce pe marele ecran cu al optulea film, intitulat „Jigsaw”. Publicaţia Bloody Disgusting a confirmat că filmul Lionsgate va fi lansat la Halloween, intervalul de timp în obișnuit rezervat tuturor filmelor anterioare din franciza „Saw”.

Jigsaw este porecla lui John Kramer (Tobin Bell), criminalul în serie din centrul francizei, care pune capcane mortale victimelor despre care el consideră că iau viaţa de bună. Acest film il puteti viziona gratuit pe movies123 imediat dupa difuzarea la cinema.
Titlul sugerează că această continuare ar putea fi un nou început pentru franciză, care este coordonată de Peter și Michael Spierig („Predestination”).

Sinopsisul oficial al filmului „Jigsaw” spune: „Cadavrele revin prin oraș, fiecare întâlnind o moarte unică şi teribilă. Pe măsură ce ancheta avansează, dovezile indică un singur om: John Kramer. Dar cum este posibil? Omul cunoscut ca Jigsaw a murit de peste un deceniu. Sau un ucenic a luat mantaua lui Jigsaw, poate chiar cineva dintre cei care se ocupă de anchetă?”

„Saw” a debutat în 2004 sub regia lui James Wan, cu șase continuări în fiecare an până în 2010, acumulând încasări uluitoare de 873 milioane de dolari (689,2 milioane de euro) la nivel mondial.
„Jigsaw” se va lansa în cinematografele britanice pe 20 octombrie

Lasă un răspuns