Tu de ce ai refuza o invitatie la un suc?

Azi nu întreb femeile. Ele oricum nu (prea) refuză, mai ales când li se oferă ceva moca.

Vorbim ca între bărbaţi şi repet întrebarea din titlul articolului, dar puţin mai detaliată: Dacă într-o (bună) zi, o tipă vine la tine direct şi îţi spune că vrea să facă cunoştinţă cu tine, şi după aceea, îţi spune că vrea să meargă la un suc cu tine, ce faci? Te bagi sau nu?

Da, ştiu acum îmi vei spune că depinde! Depinde de ce? Păi hai că îţi spun eu de ce depinde: de cât de mari sunt sânii, de cum are fundul, de cât e de înaltă, de cum arată la faţă, de culoarea părului, de cheful tău de a f**e ceva nou, de gândul că femeia ta deşi nu arată aşa bine, oricum mai face şi mâncare, spală, etc.

Am fost martor la un astfel de eveniment ieri, când un coleg de muncă, a refuzat invitaţia de a ieşi la un suc cu o clientă. La prima vedere, am spus: “Asta e nebun!”, dar după câteva minute mi-am dat seama că omul avea dreptate din mai multe motive:

îşi iubeşte nevasta/prietena
nu bea suc, poate că dacă fata ar fi spus hai la o vodcă altfel ar fi stat lucrurile
nu-i plac blondele, deşi asta parcă era vopsită… în fine tot blondă.
are prea multe amante
şi-a dat seama că tipa are intenţii ascunse, de exemplu, nu are cu cine merge la cumparaturi şi îi trebuie un roboţel
o chema Andreea, vrea cadou, vine Moş Nicolae, vrea cadou, vine Moş Crăciun, vrea cadou, vine Revelionul, vrea la munte, o cheamă şi Ioana, iar vrea cadou, apoi vine Valentine’s Day, vrea cadou, vine 8 Martie, vrea cadou, vine Paştele, vrea să vine iepuraşul…. şi uite aşa te-a golit.
tipa vrea să te f**ă, frate, dar tu nu vrei că eşti creştin prost şi eşti în post.
etc.
Şi totuşi tu de ce ai refuza o ieşire la un suc cu o femeie?

Lasă un răspuns