Tu pe cine pariezi in acest final de sezon?

Ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul unui nou sezon de Liga I, in care CFR Cluj ocupa in continuare fotoliul de lider, in timp ce Dinamo, Steaua, dar mai ales Rapid, dau tonul, la cateva lungimi distanta aflandu-se Vasluiul lui Adrian Porumboiu, matrasit mai in toate competitiile in care si-a dat concursul: Europa League, Cupa Romaniei (eliminat chiar de formatia giulesteana) si, nu in cele din urma, din campionat, acolo unde mai pastreaza de doi bani sperante pana in derbiul ce se va disputa maine, la Bucuresti, cu Steaua.

Acestea fiind spuse, cu greu ne putem pronunta vizavi de castigatoarea titlului de campioana, insa le putem lua ‘step by step’ (vorba unui oficial regasit printre stenograme) profitand pe cat se poate de manunchiul de pronosticuri sportive selecte ce pot fi gasite cercetand Internetul.

La o simpla cautare pe sintagma ponturi pariuri sportive, se poate observa foarte usor cum romanii au inceput sa profite la maximum de pariurile si, implicit, cotele oferite pe meciurile din campionatul intern si nu numai. Daca acum cateva saptamani CFR Cluj era desprinsa in campioana, situatia actuala o da pe Rapid ca principala urmaritoare, in vreme ce Dinamo si Steaua joaca roluri de viori secundare, dar care pot complica calculele atunci cand te astepti mai putin.

Rapidist fiind, nu pot decat sa ma declar fericit de ultimele rezultate si de avansarea echipei preferate in finala Cupei Romaniei Timisoreana. Am avut emotii cu Vointa Sibiu din simplul motiv ca prea se adunasera victoriile in dreptul nostru; nu mai spun de dubla cu Vaslui, in momentul cand ne-am vazut condusi in repriza a doua, desi am deschis foarte din scurt scorul pe tabela. Acum emotiile mele s-au mai risipit, tocmai de aceea zic ca pariul meu se indreapta catre alb-visinii. Al vostru?

Lasă un răspuns