Ucigaşul de frigidere

Sunt un criminal. Din păcate un foarte bun criminal. Şi, totuşi, gata cu lăudatul, căci mai bine vă povestesc cum am ajuns la această concluzie.

Într-o seară m-am gândit că ar fi bine să-mi curăţ frigiderul de gheaţă, dar fără să-l dezgheţ, că doar nu vroiam să mi se încălzească berea. Doar aşa puteam să împac şi capra frigiderul şi pe mine.

Am luat un cuţit şi am început să rad gheaţa de pe congelator până când am auzit un fâsâit! Am zis: Se întâmplă, poate nu s-o fi putut abţine şi frigiderul de data asta!. Mai târziu avea să-mi dau seama că l-am atins undeva unde-l doare.

Şi a început apoi să curgă iasă sângele  un gaz din el (probabil că era freon). Văzând asta, mi s-a făcut milă de frigider şi m-am gândit că i s-a făcut rău, aşa că i-am băgat un pansament cu Poxilina.

Apoi mi-am băut berea şi m-am băgat la somn

Dimineaţă l-am găsit ud. Probabil că făcu-se pe el de frig şi de frică, plus că era şi fără viaţă. Poate că a murit de frică să nu îl mai lovesc o dată cu lama cuţitului când mă trezesc. Acum stau şi mă gândesc unde am să îmi mai păstrez vinul de la tata şi ciorba de la mama Din păcate mă gândesc cam târziu.

Lasă un răspuns