Alimente care contribuie la aparitia celulitei

Problema celulitei este ceva cu care multe femei se confrunta. Cu toate ca femeile isi doresc sa arate cat mai bine, celulita reprezinta o problema destul de comuna. Pentru a evita aparitia celulitei, este indicat sa tineti cont de cateva sfaturi. Cresterea in greutate duce la o crestere a tesutului gras, iar in conditii de stres isi face aparitia si celulita.

Multe dintre tratamentele anticelulitice contin cafeina, ea stimuland circulatia. Cafeaua ingerata contribuie in schimb la aspectul de coaja de portocala al pielii tale. Consumul mare de sare determina o retentie de apa, ea fiind cauza principala a aparitiei celulitei. Zaharul are si el efecte negative asupra organismului, pielea pierzand din fermitate, iar celulita aparand rapid. Pentru a putea absorbi vitaminele liposolubile, organismul are nevoie de o cantitate mica de grasime. O dieta echilibrata si sanatoasa furnizeaza mult peste necesarul de grasimi.

Alcoolul contribuie si el la cresterea cantitatii de grasime din sange, dar si la incetinirea circulatiei sangelui. El mai are dezavantajul ca creste si nivelul de estrogen din organism. Chiar si graul are efecte negative asupra organismului. Toate sursele de carbohidrati cresc cantitatea de zahar din sange. Alimentele care contin grasimi prajite contin si substante toxice greu de eliminat.

Lasă un răspuns