Alimente pentru suprimarea apetitului

De multe ori, atunci cand tinem o dieta, ajungem sa renuntam la aceasta din pricina faptului ca ni se face foame. Exista insa cateva alimente care pot contribui la suprimarea senzatiei de foame. Migdalele reprezinta un astfel de aliment, ele fiind foarte bogate in vitamina E, magneziu si antioxidanti. Ele s-au dovedit foarte eficiente cand vine vorba despre senzatia de satietate.

Acestea pot fi transformate fara probleme in gustarea de la ora 10. Cafeaua accelereaza metabolismul, ea fiind perfecta pentru suprimarea senzatiei de foame. Avocado este plin de fibre si de grasimi monosaturate sanatoase. El suprima apetitul atunci cand este consumat cu moderatie. Grasimile din organism transmit creierului ca stomacul este plin.

Merele de orice fel va vor ajuta sa scapati de senzatia de foame. Ele sunt pline cu pectina si fibre solubile. De asemenea, ele contribuie rapid la aparitia senzatiei de satietate. Mancatul unui mar necesita si un proces de masticare indelungat, deci creierul va primi semnal ca senzatia de foame a disparut. Inafara de acest lucru, merele sunt si extrem de gustoase. Persoanele care consuma oua la micul dejun reusesc sa tina la distanta senzatia de foame. Apa va scapa de senzatia de foame, ea umpland stomacul eficient

Lasă un răspuns